Deze unieke gestapelde herenhuizen bestaan uit 6 woningen van 2 lagen hoog. De bovenste woningen worden ontsloten volgens de Haagse portiekontsluiting en hebben een riant dakterras. De grondgebonden woning hebben ook 2 lagen, waarbij
de woonverdieping op de 1e etage ligt en bijna 4 meter hoog is, op de begane grond liggen 3 slaapkamers en een tuin.

Meld u nu aan voor de bouwgroep ‘Haagse huizen’! ‘Dit volledig ecologisch duurzame project bestaat uit 6 woningen van 84 m2. ‘Haagse huizen’ is momenteel gelegen in Isabellaland in Mariahoeve stadsdeel Haagse hout, maar zou ook op andere locaties kunnen worden toegepast.

Het project wordt ontwikkeld in het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De toekomstige bewoners vormen zelf een bouwgroep. Door als groep te bouwen kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar wonen in Den Haag!

‘Haagse huizen’ is een initiatief van Global Homes, hierdoor draagt u als particulier niet de risico’s maar heeft u wel alle voordelen van CPO. Ook als nog niet alle meters gevuld zijn gaat de ontwikkeling en realisatie gewoon door. De bouwgroep bestaat uit een samenwerking tussen u, uw toekomstige buren, een architect, een aannemer en een procesbegeleider. Het proces wordt aangestuurd door een team van professionals, die de wensen van u en uw bouwgroep realiseren. Dit geeft overzicht, zekerheid en helderheid gedurende de loop van het proces.

‘Haagse huizen’ geeft u de mogelijkheid om in Den Haag in CPO uw droom woning te realiseren voor een zeer gunstige prijs.