Huis0, een unieke ecologisch duurzame tussenwoning, met een gezond binnenklimaat. Deze eengezinswoning met voor- en achtertuin is uniek door zijn ruimtelijke en open karakter. Op de bovenste etage bestaat de mogelijkheid voor een riant dakterras. Samen met de architect bepaalt u de denitieve indeling en gevelafwerking van de woning van uw dromen.

PROGRAMMA
- eetkamer
- keuken
- woonkamer
- toilet
- 4/6 slaapkamers
- 1/2 badkamers
- tuin
- eventueel dakterras

DUURZAAMHEID
De gevels hebben veel glas zodat deze ruimtes met passieve zonne-energie worden opgewarmd. De woning wordt natuurlijk geventileerd door middel van een inwendige kas. Deze zorgt voor een gezonde energiezuinige woning waarbij natuurlijk geventileerd kan worden zonder de toepassing van dure installaties.

Initiatief en aansturing

‘Huis0’ is een initiatief van Global Homes, hierdoor draagt u als particulier niet de risico’s maar heeft u wel alle voordelen van een CPO: ook als nog niet alle vierkante meters gevuld zijn gaat de ontwikkeling en realisatie gewoon door. Doordat de kern uit architecten, aannemers en procestbegeleiding bestaat, biedt ‘De Rede’ zekerheid op financieel gebied en wordt de bouwgroep optimaal begeleidt op weg naar de woning van hun dromen. Het ontwerp steekt slim in elkaar, waardoor het, naast zekerheid, alle vrijheid biedt op het gebied van gevel, woninggrootte, en indeling van de woning.