Global Homes kan met trots de nieuwe lijn presenteren in betaalbare duurzame woningen. Het uitgangspunt van de ontwerpen zijn gebaseerd op een eenvoudig te bouwen modulair systeem waarbij gevels en plattegronden vrij zijn in te delen. Het concept van onze ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en helderheid:

- Betaalbaarheid en vaste bouwkosten
- Korte bouwtijd
- Kwaliteit
- Duurzaamheid en lage energiekosten
- Flexibiliteit

Betaalbaarheid, korte bouwtijd, kwaliteit
Door de slimme constructie en toepassing van de meest recente kosten besparende bouwtechnieken zijn de ontwerpen voor de woningen van Global Homes voor een ieder binnen bereik. De woningen zijn ontworpen volgens een prefab-modulair systeem: gefabriceert in losse delen (prefab-elementen) die op locatie droog gemonteerd worden tot een duurzaam appartementencomplex, rijtsjeshuis, woonhuis, bungalow of villa. Omdat de prefab-elementen grotendeels geconditioneerd in de fabriek vervaardigd worden kan een constante hoge kwaliteit gewaarborgd blijven. Daardoor worden de bouwtijd, onvoorziene risico’s op de bouwplaats en budgettaire overschrijdingen geminimaliseerd.

Duurzaamheid en energiebesparing
De prefab-woningen van Global Homes zijn allen ontworpen met de nieuwste Nederlandse technologie en knowhow op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij is gedacht aan bijvoorbeeld zonnepanelen, doordachte ventilatie, grijswater systemen en zonneboilers. De woningen zijn gemaakt met ecologisch verantwoorde duurzame en bestendige materialen.

Flexibiliteit
Het basis ontwerp is eenvoudig te transformeren tot een woning die zich vormt naar uw wensen. Door modulaire flexibiliteit aan te bieden zijn de kosten van iedere wijziging direct bekend en is de budget overschrijding direct zichtbaar. De geboden flexibiliteit zorgt voor een woning die kan meegroeien uw veranderende wensen en die na verkoop eenvoudig kan worden getransformeerd.

Global Homes geeft u een keuze uit unieke en duurzame woningen die passen binnen uw budget.