Een unieke ecologisch duurzame bungalow met een gezond binnenklimaat en lage energiekosten. Deze volledig 1-laagse 4 kamer woning is gelijkvloers en heeft een riant dakterras. Binnen is de woning ruimtelijk met in het hart van de woning een patio met een trap naar een riant dakterras. Eventueel bestaat de mogelijkheid om de woning met 2 extra kamers uit te breiden.

PROGRAMMA
- eetkamer
- keuken
- woonkamer – toilet
- berging
- 3 slaapkamers – patio
- tuin
- dakterras

DUURZAAMHEID
De gevels hebben veel glas
zodat deze ruimtes met
passieve zonne-energie worden opgewarmd. De woning wordt natuurlijk geventileerd door middel van een inwendige
patio. Deze zorgt voor een gezonde energiezuinige woning waarbij natuurlijk geventileerd kan worden zonder de toepassing van dure installaties.

KOSTEN
Wij bieden u duurzame en betaalbare woningen aan van architectonische kwaliteit met een korte bouwtijd. Het ontwerp is gekoppeld aan een realistisch kostenplaatje en bieden daarnaast de ruimte voor eigen invulling. Op deze manier kan ieder zijn of haar unieke woning realiseren met de gewenste architectonische kwaliteit, zonder het lange ontwerptraject.
De genoemde kosten zijn voor de bouw- en ontwerpkosten en zijn exclusief aansluitkosten, leges en de grondkosten. De woning zal casco worden opgeleverd inclusief gevelafwerking, plaatsing binnenwanden, binnendeuren en installaties en exclusief tegelwerk, vloerbedekking, keuken en sanitair. Deze zullen in samenspraak met de architect bepaalt worden en kunnen door het bouwbedrijf of door derden afgebouwd worden. Verwachte afbouwkosten vanaf € 20.000 (incl. BTW).