Forrest Home van Global Homes komt tot zijn recht in een bosrijke omgeving. Het huis is stevig gefundeerd op het landschap, op deze manier wordt het landschap gedefinieerd en loopt de tuin over in het natuurlijke bos. Door de toevoeging van een glazen tuinkamer op het zuiden wordt de terrasruimte vormgegeven. In deze multifunctionele ruimte kan men optimaal genieten van het uitzicht op het bos.
Op een intelligente manier wordt van de zon (passieve zonne-energie) gebruik gemaakt om de woning te verwarmen wanneer dit noodzakelijk is. Door de toepassing van een overstek aan de zuidkant van de woning en zonwerendglas wordt de zomerzon tegengehouden, maar de winterzon dringt wel binnen en verwarmd zo op een natuurlijke manier de ruimtes.
Forrest Home is eveneens een hoogwaardige prefab-woning waarbij de ruimtes vrij zijn in te delen en aan te passen aan de wensen van de bewoners.Gekozen is voor duurzame natuurlijke materialen passend bij de omgeving als Western Red Cedar, glas en staal. Forrest Home garandeert zeer comfortabel wonen in bosrijk gebied.